Трима от най-успешните българи в бойните спортове през последната година

...
Трима от най-успешните българи в бойните спортове през последната година
Коментари Харесай

УНИКАЛНА СНИМКА: Кубрат, Тервел и Багата се събраха в Америка

Трима от най-успешните българи в бойните спортове през последната година - Кубрат Пулев , Тервел Пулев и Благой Иванов - Багата, се събраха дружно чак оттатък Океана. Тримата бойци позираха за обща фотография след сполучливия свършек на церемония вечерта в фамозната зала " Хангара ".
В рамките на две седмици братята Пулеви и Багата съумяха да популяризират България с триумфите си в Съединени американски щати, като и тримата записаха победи. Първи бе Благой Иванов, който записва първата си победа в UFC .
Малко по-късно пристигна ред и на Кубрат и Тервел Пулеви. По-малкият брат - Тервел, пръв излезе на кръга, с цел да завоюва сложна победа против представител на домакините. Последва и триумф за Кубрат в най-важния конфликт за вечерта, побеждавайки Богдан Дину .
След триумфа на Кубрат, тримата бойци се събраха за обща фотография, която бе оповестена в Инстаграм профила на Тервел Пулев. Тя не бе съпроводена с текст, само че мненията под нея бяха повече от красноречиви за това, което сториха тримата българи в последния месец.
СНИМКАТА ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР