Трима от най-популярните щатни актьори на Драматичен театър Пловдив ще

...
Трима от най-популярните щатни актьори на Драматичен театър Пловдив ще
Коментари Харесай

Трима пловдивски актьори в нов сериал довечера

Трима от най-популярните щатни артисти на Драматичен спектакъл Пловдив ще вземат присъединяване в най-новия сериал „ Алея на славата “, видя Plovdiv24.bg. Той започва довечера от 20,00 часа в ефира на Нова телевизия.
„ Алея на славата “ е първият български сериал, в който кулинарната тематика е главен декор на една изпепеляваща обич, престъпни сюжети, другарство и изменничество.
Актрисата Маргита Гошева ще влезе в ролята на Валентина, която е майка на основния женски персонаж Али. За Валентина проблемите в ресторант “Алея “ са извънредно персонални.
Константин Еленков ще се превъплъти в Теодор – брачна половинка на Али. Той е млад, упорит мъж, който кръстосва пътищата си с Али. Срещата им в най-романтичния град Париж води до тяхната женитба.
Познатото към този момент лице от екрана Мария Сотирова ще изиграе Калина, която е най-хубавата другарка на Али. Калина и Али са извънредно близки, а нещото, което ги сплотява е пристрастеността им към кулинарията. Калина работи в ресторант “Алея “, само че същинската ѝ фантазия е да влезе в кулинарното предаване.
Режисьор на „ Алея на славата “ е Виктор Чучков, сюжетът е дело на Борислав Захариев. В основните функции ще забележим актьорите Радина Боршош, Мак Маринов и Деян Донков.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР