Трима от четиримата застреляни в дома им в Чикаго, докато

...
Трима от четиримата застреляни в дома им в Чикаго, докато
Коментари Харесай

Четирима убити при стрелба в Чикаго, трима са българи

Трима от четиримата убити в дома им в Чикаго, до момента в който вечеряли, са българи, потвърдиха от Министерство на външните работи, откакто корепондентът на bTV в Съединени американски щати заяви за нещастието. Пета жертва се бори за живота си в болница.

Инцидентът станал в събота към 5 ч. следобяд в жилището на фамилията на улица " Уест Ървинг Парк " в Чикаго. Властите не престават да събират информация за това, което се е случило.

Според полицията в Чикаго килърът е 67-годишен мъж, строителен служащ, който познавал жертвите. Той живеел в същия комплекс с жилища от 15 години. В събота вечерта той излязъл от своя апартамент и отишъл до жилището на съседите си българи.

" Когато той влезнал в жилището на съседите си, четиримата души вечеряли. Все още не знаем за какво, само че мъжът почнал да стреля и умъртвил четиримата. ", сподели пред медиите зам. шефът на полицията Антъни Рико.

Мъжът обаче не спрял със стрелбата.

" Той отишъл на третия етаж и влезнал в спор с друга жена, която също живеела в постройката и стрелял по нея. ", сподели още Рико.

Жертвите са две дами и двама мъже над 40 години. Друга жена е в сериозно положение в локална болница. Според информацията, с която разполагаме, четирите жертви са българи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР