Трима нарушители на пътя са спипали полицаи в Монтанско вчера,

...
Трима нарушители на пътя са спипали полицаи в Монтанско вчера,
Коментари Харесай

Пътни полицаи сгащиха трима нарушители на закона за ден в Монтанско

Трима извършители на пътя са спипали служители на реда в Монтанско през вчерашния ден, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Към 10.40 часа на длъжностен паркинг на районното полицейско ръководство в Берковица чиновник на "Пътен надзор " извършвил инспекция на лек автомобил "Опел Вектра " с лидер Б.Д. на 43 година от Вършец. При инспекцията е открито, че рамата по купето на автомобила не дава отговор с този, отразен в свидетелството за регистрация. По случая е формирано бързо произвеждане.
Към 15.45 ч. в село Замфир е спрян за инспекция мотоциклет "Honda Dominator 650 " без регистрационна табела. Той е ръководен от неправоспособния Г.В. на 28 години от същото село. На лидера са формирани 2 акта по Закона за придвижване по пътищата.
Около 22.45 часа на ул. "Ковачишка " в Лом пък е спрян за инспекция лек автомобил "Фолксваген Голф " с монтанска регистрация. Возилото е благосъстоятелност на 47-годишния Д.В. от село Станево, само че било ръководено от неговия съселянин Я.В. на 33 години. При осъществената инспекция с дрегер са регистрирани 0.54 промила алкохол в издишания от лидера въздух. На нарушителя е публикуван ваучър за здравно проучване и формиран акт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР