Трима мургави мъже пренасят прободено с копие животно на дървена

...
Трима мургави мъже пренасят прободено с копие животно на дървена
Коментари Харесай

СМУТ В ГЕРМАНИЯ: Мургави мъже носят набито на кол животно, подозират, че са българи

Трима мургави мъже придвижват прободено с копие животно на дървена пръчка през центъра на града посред Д. Все още не е ясно дали прободеното животно ще е овца или куче, оповестиха от полицията.

Видеоклиповете, записани от инцидентни минувачи в Нойнкирхен, сега провокират ужас и спекулации в интернет. За да видите: Четирима мъже, вървящи през центъра на Neunkirch, носейки триер с шипове на дървен кол.

„ Какво носят през улицата? Това куче ли е? “, разяснява един консуматор към видеото. „ Предполагам, че е овца, може би агне, само че не желая да мисля по какъв начин е убито животното... “, разяснява различен консуматор в обществените мрежи.

Собственикът на бар Антонио Гутадоро (30) стана жив очевидец на сцената. „ Стоях пред вратата на магазина си, когато мъжете изтичаха. Чуваха се и хора да честват в квартала.”

30-годишният мъж допуска, че са били български жители. Защото в България на този ден се празнуваше паметта на Свети Георги. „ Напълно обикновено е да подготвиш животно за огромен ваучър. Това вършат и в Германия, да вземем за пример кърмаче. "

Говорител на полицията в Нойнкирх удостовери пред портала „ Blaulichreport-Saarland “: „ Полицията е наясно с видеоклиповете от уикенда. Започнато е следствие за нарушаване на Закона за отбрана на животните. Все още обаче не е изцяло ясно дали животното в действителност е овца или не е куче “, сподели представителят.

Сега се открива дали става дума за закононарушение – има подозрение за нарушаване на Закона за отбрана на животните. „ Разбира се, дали е осъществено закононарушение зависи от това какъв тип животно е, от кое място идва, по какъв начин е заклано и дали са взети здравните ограничения.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР