Трима младежи загинаха при два пътни инцидента през последното денонощие

...
Трима младежи загинаха при два пътни инцидента през последното денонощие
Коментари Харесай

Две катастрофи взеха три млади жертви

Трима младежи починаха при два пътни случая през последното денонощие в Разградско – оповестяват от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Две са жертвите на злополука, станала към 00.45 часа на 31 март по улица „ Хаджи Димитър “ до Дома за хора с деменции в Разград. Водачът на БМВ – Т.Ф. на 22 години от село Дянково, подхваща изпреварване на „ Опел Зафира “, без да се преценява с насрещно движещия се „ Опел Астра “.

Лекият автомобил „ БМВ “ се блъска по едно и също време с изпреварвания и насрещно идващия, излиза от пътното платно, удря се в железна ограда на Дома за хора с деменции и след това в дърво. Водачът и 20-годишната му спътничка /Т.Р. от село Брестовене/ са откарани в МБАЛ-Разград, където умират. Взети са кръвни проби от починалите и от другите двама водачи.
Автомобилът „ Опел Зафира “ е ръководен от С.С. на 29 години от Разград, а „ Опел Астра “ – от Х.К. на 58 години от село Дянково.

По случая е формирано досъдебно произвеждане

Вчера следобяд е станала другата злополука, лишила млад живот. 19-годишно момиче  загинало при злополука по пътя сред кубратските села Савин и Севар.

Тежкият случай стана към 16.00 ч. на 30 март. При ръководство на „ Нисан Терано “ 19-годишната И.А. от силистренското село Айдемир губи надзор над автомобила, излиза от пътя и се прекатурва в дере.

При произшествието лидерката изпада от транспортното средство и умира на място. И по двата случая са образувани  досъдебни производства.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР