Трима младежи са пострадали при катастрофа с преобърнат автомобил по

...
Трима младежи са пострадали при катастрофа с преобърнат автомобил по
Коментари Харесай

Катастрофа на пътя Средногорци – Мадан: Трима души са ранени

Трима младежи са потърпевши при злополука с преобърнат автомобил по пътя Средногорци – Мадан в област Смолян. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР – Смолян.

На 2 февруари 2020 година, към 15.36 ч., на път III-867 (Средногорци – Мадан) лек автомобил "Фолксваген Бора “ със смолянска регистрация, ръководен от 18-годишния В. Х. от град Мадан, при придвижване със скорост, несъобразена с релефа и пътните условия, на десен завой излиза вляво от платното за придвижване, удря се в ската, след което се прекатурва през таван и се стопира в защитната ограда.

Катастрофа сред кола за спешна помощ и лек автомобил във Видин

При злополуката лидерът и двамата пасажери в автомобила – младежи на 15 година и 20 година от Мадан, са получили леки пострадвания по ръцете.

Пострадалите са прегледани в Филиал за незабавна здравна помощ – Мадан, след което са освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота. Използвани са обезопасителени колани.

Местопроизшествието е посетено от екипи на Районна работа "Пожарна сигурност и отбрана на популацията " – Мадан и бранш „ Пътна полиция “, взето е отношение по Закона за придвижване по пътищата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР