Трима младежи са били арестувани при специализирана операция по линия

...
Трима младежи са били арестувани при специализирана операция по линия
Коментари Харесай

Спецакция в пловдивския кв. Капана“: Арестувани са трима младежи

Трима младежи са били задържани при профилирана интервенция по линия „ опиати “ в пловдивския квартал „ Капана “. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Поредната акция за попречване на незаконното разпространяване на дрога в нощните заведения е осъществена от екипи на отдел „ Криминална полиция “, Четвърто Районно ръководство и бранш „ Специализирани полицейски сили “ /СПС/. В петък против събота, пред един от питейните заведения, с разнообразни наркотични субстанции са засечени две 18-годишни момчета и момиче на 16 години. Общо са конфискувани над 36 грама марихуана и известни количества екстази, амфетамин и кокаин. Срещу тримата са формирани бързи производства.

В събота против неделя, при сходни полицейски дейности, с пакетчета кокаин са хванати двама клиенти на дискотека в регион „ Северен “. Същевременно акцията на чиновниците от Трето районно управление (на МВР) и бранш „ Специализирани полицейски сили “ е била фокусирана и върху присъствието на малолетни посетители и спазването на възбраната да им се продават алкохол и тютюневи произведения, както и други нездравословни за здравето субстанции.

На родителите на две тийнейджърки, които са били в заведението без пълновръстен компаньон, са съставени актове по Закона за протекция на детето.

Иззети са 552 флакона за пълнене на балони, чието наличие се допуска, че е божествен газ. Установен е мъж, дал на 7 девойки сходни флакони, за което е взето административно отношение според Закона за здравето.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР