Трима министри от България и двама от Република Северна Македония

...
Трима министри от България и двама от Република Северна Македония
Коментари Харесай

Петима министри от България и Република Северна Македония ще участват в работно заседание в София

Трима министри от България и двама от Република Северна Македония ще вземат участие на следващия ден, 10 февруари 2022 година, в съвещание на междуведомствената работна група за съдействие в областите инфраструктура, превоз и съгласуваност. Участие в него ще вземат вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов, министърът на локалното самоуправление на Република Северна Македония Горан Милевски, министрите на превоза и известията на България – Николай Събев, и на Република Северна Македония – Благой Бочварски, и министърът на енергетиката Александър Николов. 

В работната среща ще се включат също районният заместник-министър Деляна Иванова, Размена Цекич-Дурович – държавен секретар в министерството на стопанската система на Република Северна Македония, и специалисти от ведомствата на двете страни.

Участниците ще дискутират тематики, свързани с превоза и транспортната съгласуваност сред двете страни, енергетиката и районната политика.

Преди това вицепремиерът Гроздан Караджов и Горан Милевски ще вземат участие и в съвещание по Меморандума за съгласие сред Министерството на районното развиване и благоустройството на Република България и Министерството на локалното самоуправление на Република Северна Македония.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР