Трима маскирани мъже са опитали да нахлуят вчера вечерта (16

...
Трима маскирани мъже са опитали да нахлуят вчера вечерта (16
Коментари Харесай

Маскирани се опитаха да нахлуят в дома на бивш зам.-министър на туризма

Трима маскирани мъже са пробвали да нахлуят през вчерашния ден вечерта (16 август) в къщата на някогашния зам.-министър на туризма Бранимир Ботев покрай Евксиноград. Това разгласи той в ефира на bTV и Нова телевизия.

Инцидентът е станал малко след 22:00 ч., като единият от маскираните към този момент бил прескочил оградата, когато един от синовете на Ботев го видял, развикал се и поради паниката и фаровете на преминаваща по улицата кола цялата групичка побегнала.

Бившият зам.-министър е безапелационен – не става дума за опит за кражба, а за демонстративно заплашване : „ В 10:00 вечерта маскирани обирджии – очевидно доста би трябвало да държат на качеството на съня си”.

Според него повода за случилото се е „ безпределно остро интервю”, което дал преди дни за телевизия Bulgaria On Air. Основният акцент в него: „ Начинът, по който се ръководи туризмът от Ангелкова и хората към нея, дава промишлеността в ръцете на мутрите ”. " Завладяването на обществено държавна благосъстоятелност посредством концесии, взимането на плажовете, отчитатено на едни пари, обогатяването на едни хора от общественото богаство на България - това ясно го показах в изявлението ", описа още Ботев.

В ефира на Нова телевизия той попита: " Г-н Борисов, всеки ли, който изрази рецензия към ваш министър, би трябвало да чака да бъде споходен от въоръжени мъже у дома ? "

След медийните си мнения, той получил и „ избрани съвети”. „ Психически няма по какъв начин това да се преодолее. Травмата е жестока, аз съм елементарен човек като всички българи. Нямам защита от НСО и в никакъв случай не съм имал ”, акцентира Бранимир Ботев. Той изрази вяра, че Министерство на вътрешните работи ще си свърши работата.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР