Трима маскирани бадити са атакували миналата нощ вилата на бившия

...
Трима маскирани бадити са атакували миналата нощ вилата на бившия
Коментари Харесай

Маскирани атакуваха вилата на Бранимир Ботев, който критикува Ангелкова

Трима маскирани бадити са атакували предходната нощ вилата на някогашния зам.-министър на туризма Бранимир Ботев. Тя се намира в близот до резиеция Евксиноград. В къщата е била майка му и синът му. Именно той видял пръв нападателите и почнал да вика.
Кола от пътя осветила мутрите и те се изнесли на висока скорост. Според някои очевидци, ги е чакала кола, с която отпрашили в незнайна посока.

Според Бранимир Ботев, нападението е поради рецензиите му към министъра на туризма Николина Ангелкова, които той отправ преди няколко дни по телевизия България Он Ер.

Престанах да имам вяра на данните, които ръси Министерството на туризма. Според тях ще излезе, че за 4 години два пъти се е покачил туризмът ни. Това не е правилно.

Данните на Николина Ангелкова и международните организации доста се разминават. Това е тъй като ръководещите не желаят да покажат действителна статистика какъв брой хора почиват в България. А това се прави тъй като тези пари отиват в нечий джоб.

Ботев бил отправил 7 въпроса към Ангелкова, само че тя не дала отговор и думичка. Темата се заобикаля, защото става въпрос за заинтригувани страни, сямта специалистът.

" Четири години Ангелкова прави безобразия. Най-голям растеж има в градския туризъм. Културно-историческият туризъм дърпа. Но не с помощта на министър Ангелкова. Предстои ни да бъдем изпреварени от Албания и Македония, безапелационен е някогашният зам.-министър.

Именно поради тези рецензии Ботев счита, че е станал обект на нахлуване.

Запознати обаче считат, че от Министерство на вътрешните работи ще разгласят, че става дума за престъпно действие – опит за кражба, - и казусът ще бъде замазан.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР