Трима мъже са задържани за притежание на наркотици в област

...
Трима мъже са задържани за притежание на наркотици в област
Коментари Харесай

Окошариха трима за дрога в Пазарджишко

Трима мъже са арестувани за владеене на опиати в област Пазарджик през миналия уикенд, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Пазарджик.

На улица в село Ковачево автопатрул при Районно управлебие на Министерство на вътрешните работи - Септември направил инспекция на лек автомобил „ Ауди “. Оказало се, че лидерът му (на 22 години, от прилежащото село Злокучене) носи в себе си малко полиетиленово пликче. След направения полеви наркотест се оказало, че става дума за синтетичен канабиноид.

Арестуваха някогашен началник на митниците поради опиати

Аналогичен е и случая с 32-годишен мъж от Пловдив. Снощи на улица в квартал „ Изток “ в Пазарджик екип на локалния полицейски сектор му направил персонален обиск. У него униформените разкрили топче със синтетичен канабиноид.

Почти по същото време служители на реда от сектора в Ракитово направили рутинна инспекция на 22-годишен мъж. Така било открито, че мъжът съхранява в облеклата си неголямо количество суха марихуана.

Тримата са арестувани в арестите на полицейските ръководства в Септември, Пазарджик и Велинград. Спрямо тях се водят бързи производства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР