Трима мъже са задържани след грозните сцени на стадион Локомотив,

...
Трима мъже са задържани след грозните сцени на стадион Локомотив,
Коментари Харесай

Трима в ареста след боя в Надежда

Трима мъже са арестувани след грозните подиуми на стадион " Локомотив ", заяви пресцентърът на Министерство на вътрешните работи. След футболната среща от Втора лига между Локомотив София и Хебър, възникнаха груби нарушавания на публичния ред. Срещата от 17-и кръг на Висшата лига приключи със зрелищното 3:3, а при изравнителния гол на Октай Хамдиев фенове на Локо София пробиха кордона и се добраха до ВИП ложата на Хебър. Само за минута 10-15 индивида пребиха вицепрезидента на Хебър Красимир Папазов. Бизнесменът получи и няколко удара с бокс, за което свидетелстват белезите по лицето му. " Такова нещо не е имало едно време в Олимпик Галата. Бойчо Величков предизвика всичко. Пребиха брат ми с боксове, сега е в тежко състояние. Чакаме полиция да ни изведе от стадиона “, съобщи притежателят на отбора от Пазарджик Иван Папазов. От Хебър желаеха Локо (Сф) да бъде изваден от Б група. На дуела липсваше полиция, срещата бе охранявана от частна компания. 

След подаден заявителски материал, във Второ районно управление (на МВР) на Столична дирекция на вътрешните работи са подхванати процесуално-следствени дейности и по случая е формирано досъдебно произвеждане. До момента са арестувани трима мъже.

Един от тях е член на Управителния съвет на Локомотив София, само че името му не се оповестява от органите на реда. Продължават оперативно-издирвателните дейности за определяне и на останалите участници в случая.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР