Трима мъже са в болница след кървава саморазправа в нощта

...
Трима мъже са в болница след кървава саморазправа в нощта
Коментари Харесай

Трима гуляйджии ранени с нож - не помнят кой кого е наръгал

Трима мъже са в болница след кървава разпра в нощта против неделя на центъра на Горна Оряховица. 32-годишният Стефан И. е опериран след сериозна прободна рана в сърдечната област, връстникът му Йордан М. е надупчен в гърба, а 40-годишният Петър Р.е нарязан с нож по бедрата, написа Труд. В злощастната нощ група от десетина другари се почерпили в заведение. Когато кръчмата затворила, гуляйджиите останали да си допиват на масите извън. Ненадейно към компанията се доближил пийнал мъж с бутилка алкохол в ръка. 32-годишният Стефан И. захванал да ругае шумната компания.

Йордан М. се разгневил от обидите и се нахвърлил върху Стефан М. Петър се втурнал да ги разтърва, когато някой от участниците в мелето измъкнал нож. Докато се разбере кой кого мушка и тримата се натръшкали на земята в локви кръв. Пристигнала кола за спешна помощ след сигнал на тел.112 и закарала ранените в болничното заведение, а Стефан бил подложен на незабавна интервенция.

"Извършваме разпити. Ранените настояват, че не си спомнят нищо. Ножът към момента не е открит. Скандалът обаче е можел да приключи с ликвидиране ", обясниха проверяващи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР