Трима мъже с маски на лицата нахлуха в къщата на

...
Трима мъже с маски на лицата нахлуха в къщата на
Коментари Харесай

Маскирани нахлуха в къщата на бивш зам.-министър

Трима мъже с маски на лицата нахлуха в къщата на някогашния министър на туризма Бранимир Ботев във Варна.

За нападението, станало преди минути, заяви пред OFFNews самият Ботев.

В къщата му, която е на метри от резиденция Евсиноград, по това време са били единствено майка му и децата му. Маскираните са прескочили оградата на двора, само че още преди да влязат в постройката, синът му ги е видял и се е развикал. Вероятно, тъй като е чул виковете му, водач на автомобил е обърнал колата към двора, осветил е с фаровете нападателите и те са избягали, качвайки се в друга кола.

Ботев свърза нападението с остро изявление, което е дал преди 2 дни по телевизия България On Air, в което мощно е подлагал на критика министърът на туризма Николина Ангелкова за метода на концесиониране на плажовете по Черноморието.

Беше нахлуване за заплашване, допускам, че са желали да заплаят нещо, с цел да ме принудят да мълча, счита Ботев, който сега е шеф на влиятелния Европейски институт за тактики и разбори.

Утре ще дам конференция и дружно с това ще осведомявам всички посолства, тъй като няма да простя това посягане върху фамилията ми. Подробно ще опиша цялата информация, която знам за концесионирането на плажовете, сподели Бранимир Ботев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР