Трима мъже – на 20, 47 и 54 години, са

...
Трима мъже – на 20, 47 и 54 години, са
Коментари Харесай

Закопчаха трима за палежи в село Толовица

Трима мъже – на 20, 47 и 54 години, са били арестувани през вчерашния ден в полицейския арест, като обвинени в осъществяването на палежи в село Толовица, общ. Макреш.Това оповестиха от ОДМВР-Видин.

По случаите в РУ-Кула са формирани две досъдебни производства по чл.330, ал.1 от Наказателния кодекс. В нощта на 10 против 11 октомври в Толовица били запалени лек автомобил „ ВАЗ “ и товарен автомобил „ ГАЗ “, употребени от локален гражданин.

Огънят унищожил двете транспортни средства, паркирани на улицата пред частен дом. На 12 октомври в 9.40 часа в РУ-Кула постъпил втори сигнал за това, че в нощта на 11 против 12 октомври в селото била запалена едноетажна сграда, населявана от същия локален гражданин. Огънят унищожил постройката, имуществото в нея и прилежащите навеси. Дежурни оперативни групи направили огледи на местопроизшествията.

В хода на следствието криминалисти задържали тримата мъже – двама от Толовица, третият от прилежащото село Макреш. Работата по двете досъдебни производства продължава под надзора на Районна прокуратура – Видин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР