Трима мъже, които при грабеж убиха възрастния ловешки бизнесмен в

...
Трима мъже, които при грабеж убиха възрастния ловешки бизнесмен в
Коментари Харесай

Нови кървави разкрития за бруталните убийци на ловешкия бизнесмен Масърлиев! Най-накрая те ще...

Трима мъже, които при обир убиха възрастния ловешки предприемач в село Български извор в края на 2016 година, най-сетне ще дават отговор за закононарушението си пред съда. Обвинението против Радко Б., Мирослав Е. и Божидар Г. е за това, че на 19 декември 2016 година в съучастничество, взломявайки железна каса в дома на предприемача Иван Масърлиев, на 80 година, му отмъкнали 25 000 лв. и златни украшения - всичко на обща стойност 33 440 лева Грабежът приключил с убийството на възрастния мъж. Това оповестиха от Окръжна прокуратура-Ловеч.

По отношение на Радко Б. действието е осъществено при изискванията на рисков рецидив, написа в обвинителния акт на Окръжна прокуратура-Ловеч.

Радко знаел, че Масърлиев като притежател на хранителен магазин в Български извор, е състоятелен и разполага с пари, които държал в железна каса в дома си. Даже поради славата му на богаташ, на три пъти пробвали да го оберат. Радко не се затруднил доста да убеди Мирослав и Божидар да се пробват за четвърти път и да ошушкат възрастния мъж.

Във съдбовния ден тръгнали с кола от София и спрели в селото. Слезли и прозорливо взели от багажника щанги. Така готови влезнали през незаключената врата в къщата на Иван. Заварили го да седи на стол и да гледа телевизия.

Циганите хванали ръцете му и ги извили зад кръста, съборили го на пода, а по-късно крепко го овързали. След като по този начин си подсигурили успокоение за " работа " Радко и Божидар почнали тараш в търсене на ключ за касата. Обърнали всичко, само че не намерили.

През това време, с цел да не бездейства Мирослав почнал да млати безпомощния дъртак, като му и рекъл: " Това ще ти е последната вечер ", а с ръка запушил устата му, с цел да не вика.

Междувременно двамата бандити съумели да отворят касата и да я опразнят. А Мирослав просто излязъл от другата стая и декларирал: " Човекът умря ".

Сетне, оставяйки мъртвец след себе си, трито напуснало къщата с плячката си и отпътувало към София. След като пристигнали в столицата разделили парите. Златните бижута останали при Румен Б., който с клещи ги начупил на части и на идващия ден ги продал в заложна къща за 1050 лв..

Скоро по-късно брачната половинка на Масърлиев Таня се прибрала от работа и го намерила мъртъв.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР