Трима ловци са мъртви, след като са се опитали да спасят куче, заклещено в дупка в земята, твърдят властите

...
Трима ловци от Флорида и едно куче бяха намерени мъртви,
Коментари Харесай

Трима ловци от Флорида и едно куче бяха намерени мъртви, след като попаднаха в капан в подземен резервоар, частично пълен с вода в царевично поле в Тексас, съобщиха от шерифа на окръг Бастроп.

Властите реагираха в сряда сутринта на съобщенията, че Делвис Гарсия, 37, Дениз Мартинез, 26, и Ноел Виджил-Бенитес, 45, са хванати в капан в дупка в земята в северния окръг Бастроп.

Жертвите Денис Мартинез, вляво, и Ноел Виджил-Бенитес Жертвите Денис Мартинез, вляво, и Ноел Виджил-Бенитес Офисът на шерифа на окръг Бастроп

Нямаше признаци на живот и първоначалните доклади сочат, че „ловна група от 3 мъжки и 1 женска се озоваха пеша в царевично поле, когато едно от кучетата им падна в цистерната“, казаха властите.

Властите смятат, че докато един от хората се е озовал в цистерната, след като „евентуално“ се е опитал да спаси кучето, другите двама са влезли в нея, за да ги спасят, казаха те.

„Четвъртият член на групата отиде до камиона си, за да извика помощ и да се обади на 911“, публикува офисът на шерифа във Facebook.

„Нивото на водата в цистерната беше далеч под малкия отвор на цистерната, който беше на нивото на земята, не позволявайки на никой да избяга от цистерната, което доведе до смъртта на 2 мъже и една жена. И тримата починали бяха жители на Флорида...Кучето също не оцеля“, публикуваха от офиса на шерифа.

Разследването за потвърждаване на „докладването на първоначалните подробности“ е в ход и е назначена аутопсия, се казва в съобщението.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР