Трима крадци задигнаха 130 луканки и 85 консерви месо, заради

...
Трима крадци задигнаха 130 луканки и 85 консерви месо, заради
Коментари Харесай

Какво те чака, ако задигнеш 130 луканки и 85 консерви с месо?

Трима крадци отмъкнаха 130 луканки и 85 консерви месо, поради което бяха дадени на съд и наказани.

Те се разминаха с 6-месечни условни присъди, въпреки съгласно съда в Карлово кражбата на луканки да не е незначителен случай и законът за него да планува затвор от 1 до 10 години. Апашите въпреки всичко били пощадени, тъй като били с чисти правосъдни досиета.

Историята е от карловското село Игнатово и се разиграла в края на предходната година.

На тримата доста им се дояли луканки, само че нямали пари да си купят, написа "Монитор ". Първоначално решили да броят пари за цяло прасе, само че се отказали, тъй като им се видяло доста скъпо. Затова решили да си "напазаруват " без пари.

Сетили се за собствен прочут, който бил животновъд и който ги наемал от време на време във фермата си и ги е черпил с луканките си домашно произвеждане. Тримата знаели, че фермерът суши луканките на терасата на къщата си и решили да го посетят.

Направили го през нощта, тъй като знаели, че тогава той спи във фермата и не е у дома.

Около 3 часа през нощта на 3 декември съумели да смъкват стъклото на един от прозорците в дома му, влезнали вътре и прибрали всичките 130 луканки от конско месо от терасата на притежателя. Освен това отмъкнали и 80 консерви от свинско месо. Разделили плячката си по равно и си устроили велико пиршество. На идващия ден обаче ги заловили.

Когато служителите на реда претърсили домовете им, открили, че липсват 62 луканки и 32 консерви от отмъкнатото. Според съда в Карлово цената на откраднатите луканки и консерви е 1262 лв..
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР