Трима италианци, които бяха обявени за изчезнали в края на

...
Трима италианци, които бяха обявени за изчезнали в края на
Коментари Харесай

Мексикански полицаи продали за 43 евро трима италианци на наркокартел

Трима италианци, които бяха оповестени за изчезнали в края на януари в западната част на Мексико, били продадени за общо 43 евро от мексикански служители на реда на членове на проведена незаконна група, заяви Франческо Русо, наследник на единия от тримата неаполитанци, съобщи Франс прес.

Тримата италианци - 60-годишен мъж, неговият 25-годишен наследник и 29-годишен племенник - са в неопределеност от 31 януари, когато са били арестувани от полицията на бензиностанция в град Текалитлан, щата Халиско.

" Мексиканските полицаи продадоха членовете на моето семейство за 43 евро /.../, това е невиждан позор ", декларирал Русо по италианско радио. " Те са нарушителите, а не татко ми, брат ми и братовчед ми ", добави той.

Четирима мексикански полицаи бяха задържани по отношение на изгубването на италианците, заяви прокуратурата на щата Халиско.

Арестуваните служители на реда, трима мъже и една жена, " признаха, че са предали (италианците) на проведена незаконна група в Текалитлан ", съобщи в петък на конференция щатският прокурор Раул Санчес.
Халиско е дом на картела " Халиско ново потомство ", един от най-влиятелните наркокартели в Мексико, само че Санчес не сподели дали италианците са предадени на негови членове.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР