Трима италианци, които бяха обявени за изчезнали в края на

...
Трима италианци, които бяха обявени за изчезнали в края на
Коментари Харесай

Мексикански полицаи продали за 43 евро трима италианци на наркокартел

Трима италианци , които бяха оповестени за изчезнали в края на януари в западната част на Мексико , били продадени за общо 43 евро от мексикански служители на реда на членове на проведена незаконна група, съобщи Франческо Русо , наследник на единия от тримата неаполитанци, съобщи Франс прес.

Тримата италианци - 60-годишен мъж, неговият 25-годишен наследник и 29-годишен племенник - са в неопределеност от 31 януари, когато са били арестувани от полицията на бензиностанция в град Текалитлан , щата Халиско .

" Мексиканските служители на реда продадоха членовете на моето семейство за 43 евро /.../, това е невиждан позор ", декларирал Русо по италианско радио. " Те са нарушителите, а не татко ми, брат ми и братовчед ми ", добави той.

Четирима мексикански служители на реда бяха задържани по отношение на изгубването на италианците, заяви прокуратурата на щата Халиско .

Арестуваните служители на реда , трима мъже и една жена, " признаха, че са предали (италианците) на проведена незаконна група в Текалитлан ", съобщи в петък на конференция щатският прокурор Раул Санчес .

Халиско е дом на картела " Халиско ново потомство ", един от най-влиятелните наркокартели в Мексико , само че Санчес не сподели дали италианците са предадени на негови членове.

Според Франческо Русо тримата италианци се намирали в Мексико , с цел да продават електрически генератори и не били забъркани в проведената престъпност. Той опроверга слух, че татко му употребявал подправени документи по време на престоя си в Мексико
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР