Трима италианци, които бяха обявени за изчезнали в края на

...
Трима италианци, които бяха обявени за изчезнали в края на
Коментари Харесай

Трима италианци, изчезнали в Мексико, били продадени за общо 43 евро от полицаи на организирана престъпна група

Трима италианци, които бяха оповестени за изчезнали в края на януари в западната част на Мексико, са били продадени за общо 43 евро от мексикански служители на реда на членове на проведена незаконна група. Това разгласи пред италианско радио Франческо Русо - наследник на един от изчезналите, представен от Франс прес. Тримата италианци - 60-годишен мъж, неговият 25-годишен наследник и 29-годишеният му племенник - са в неопределеност от 31 януари, когато са били арестувани от полицията на бензиностанция в град Текалитлан, щата Халиско.

От щатската прокуратура оповестиха, че във връзка със случая са били арестували четирима мексикански служители на реда. В петък беше конкретизирано, че тримата мъже и една жена,  са признали, че са " предали " италианците на проведена незаконна група в Текалитлан.

 Според Франческо Русо тримата италианци се намирали в Мексико, с цел да продават електрически генератори и не били забъркани в проведената престъпност. Той отхвърли татко му да е употребявал подправени документи по време на престоя си в Мексико.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР