Трима грузинци, предложили подкуп на гранични полицаи, са задържани в

...
Трима грузинци, предложили подкуп на гранични полицаи, са задържани в
Коментари Харесай

Трима грузинци пробутват подкуп на ГКПП Капитан Андреево, задържаха ги

Трима грузинци, предложили рушвет на гранични служители на реда, са арестувани в ГПУ Свиленград. Грузинците пристигнали на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево за излизане от страната в събота. Всеки от тях управлявал лек автомобил "Рено “ с френски регистрационен номер. При паспортната инспекция чужденците показали френски регистрационни талони за колите, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
С този ваучър обаче автомобилът може да бъде ръководен само на територията на Европейския съюз за не повече от месец до осъществяване на нова регистрация. Поради тази причина трите автомобила не били позволени да излязат от страната, а водачите известени, че би трябвало да се върнат назад за осъществяване на директна българска регистрация.
Тогава тримата грузинци предложили на началника на промяната на Гранична полиция тридесет евро, с цел да бъдат пропуснати с ръководените от тях коли да излязат от България. Те са арестувани със заповеди за полицейско задържане в ГПУ Свиленград.
За случая е известена районната прокуратура, формирано е досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) Свиленград.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР