Трима футболисти на Левски са с леки травми и това

...
Трима футболисти на Левски са с леки травми и това
Коментари Харесай

Стоилов посочва грешките на левскарите след фиаското срещу Ал Кувейт

Трима футболисти на Левски са с леки контузии и това им попречи да вземат присъединяване във вчерашната контрола с Ал Кувейт.

С бедрени травми са Андриан Краев, Патрик-Габриел Галчев и Жереми Петрис. Проблемите им не са съществени, само че треньорският щаб е решил да не ги рискува. Първоначалните индикации са, че триото ще може да вземе присъединяване още в идната контрола на " сините " в Дубай - на 22 януари, неделя против Спартак (Москва).

Халфът Андриан Краев даже бе включен в титулярния състав на Станимир Стоилов през вчерашния ден, само че час преди инспекцията мястото му бе заето от планувания за запаса Филип Кръстев.

23-годишният футболист седна на пейката дружно с Петрис и Галчев, само че тримата не се появиха на терена. До момента положителната вест е, че няма играчи със съществени контузии.

Днес " сините " ще имат възобновяване. Станимир Стоилов ще направи и анализ на миналата инспекция и ще уточни грешките, както и положителните страни от играта на отбора. От на следващия ден столичани ще възобновят двуразовите си занимания, като сутринта ще се обърне по-голямо внимание на физическите извършения, до момента в който следобяд ще се заложи на тактичност.
 Стоилов отсече: Левски няма да разпродава играчи си, градим тим хегемон
Стоилов отсече: Левски няма да разпродава играчи си, градим тим хегемон

" Сираков е раздразнителен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР