Трима души загинаха тази седмица при пожарите в Южна Калифорния,

...
Трима души загинаха тази седмица при пожарите в Южна Калифорния,
Коментари Харесай

Трима души загинаха при пожарите в Южна Калифорния

Трима души починаха тази седмица при пожарите в Южна Калифорния, съобщи BTA.

Мъж е умрял от сърдечен удар, до момента в който опитвал да избави къщата си от огъня. Друг човек е открит мъртъв в бунгалото, в което живеел. Властите работят по идентифицирането на третата жертва. Има и един потърпевш пожарникар.
100 хиляди души са евакуираните поради горски пожари в Калифорния Други елементи от Съединени американски щати са обхванати от снежна завивка
Властите в Лос Анджелис споделиха, че пожарът в долината Сан Фернандо не е нараснал доста площта си от петък.

Заповедите за евакуации бяха анулирани съвсем в целия окръг Лос Анджелис и в елементи от окръг Ривърсайд, където гори втори пожар.
Над половин милион семейства останаха без ток в Калифорния Мярката се постанова, с цел да се предотврати възникването на горски пожари в горещото и прохладно време
Над 100 хиляди души бяха получили заповед да изоставен жилищата си. Кметът на Лос Анджелис Ерик Гарсети прикани хората да бъдат деликатни, когато се връщат вкъщи в кварталите, където към момента работят огнеборци.

Пожарът в долината Сан Фернандо опустоши повърхност от 3000 хектара и унищожи най-малко 31 здания, по данни на пожарната работа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР