Трима души загинаха, след като малък самолет се блъсна в

...
Трима души загинаха, след като малък самолет се блъсна в
Коментари Харесай

Малък самолет се блъсна в жилищна сграда в Германия, има загинали и ранено дете

Трима души починаха, откакто дребен аероплан се блъсна в постройка в град Везел във федералната провинция Северен Рейн-Вестфалия. Има ранено дете, заяви полицията, представени от „ Ройтерс “.

Снимка: EPA

Покривът на жилищната постройка в град Весел се е запалил, откакто самолетът се блъсна в него, сподели представител на полицията.

Снимка: EPA

По информация на локалните управляващи водачът се е опитвал да приземи машината на летище наблиза. Точната причина за случая към момента не е открита.

Снимка: EPA

Свидетели описаха пред локалните медии, че машината евентуално се е сблъскала с балон с парещ въздух малко преди злополуката.

Полицията съобщи, че не е ясно за какво напъните за кацане са се объркали, само че очевидци оповестяват, че самолетът наподобява е излязъл отвън надзор, написа " Дойче веле ".

Самолетът - за който се оповестява, че е с дървена структура - явно не е съумял да кацне, а се е блъснал в железна ограда, преди да се блъсне в задната стена на магазин. Клиентите и личният състав не са потърпевши, допълват от уеб страницата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР