Трима души загинаха при стрелба в болница в американския град

...
Трима души загинаха при стрелба в болница в американския град
Коментари Харесай

Престрелка в болница в Чикаго заради вероятна любовна драма завърши с четирима убити

Трима души починаха при пукотевица в болница в американския град Чикаго, щата Илинойс. Нападателят също е погубен. Това заяви шефът на градското полицейско ръководство Еди Джонсън, съобщи БГНЕС.
Всичко почнало от паркинга на болничното заведение, където мъж е влезнал в спор с лекарка. " Мъжът е прострелял дамата, с която е имал връзка, тя е работила в болничното заведение ", съобщи Джонсън на конференция, която бе излъчена от телевизия CNN. След това въоръженият с револвер нападател е влезнал в болничното заведение и е траял да стреля. В резултат е починала още една жена, която е била служителка на здравното заведение.
На мястото на случая са пристигнали служители на реда, почнала е престрелка с нападателя. Един от чиновниците на реда е бил ранен, вследствие на което е умрял. " При престрелката нападателят също е била ранен смъртоносно ", заяви Джонсън.
Основната версия на полицията за момента е, че причина за нещастието са персонални връзки. По-рано телевизия ABC заяви, че първата починала жена е била някогашна брачна половинка на нападателя. Информация за самоличността на нападателя не се оповестява. Според CNN той е бил на към 30 години.
Заради случая болничното заведение беше евакуирана отчасти. В момента правоохранителните органи не престават следствието на територията на здравното заведение.
Междуврменно един човек е бил ранен при пукотевица в болница в канадския град Кингстън, провинция Онтарио. По данни на полицията пандизчия, който е бил настанен в болничното заведение под защита, е извадил от кобура на един от съпътстващите го чиновници на реда револвер и е стрелял два пъти. Тежко ранен е един човек, само че неговият живот е вън от заплаха. Личността на потърпевшия не се разкрива. Полицаите са съумели да лишават оръжието от нарушителя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР