Трима души, сред които – и дете, пострадаха при пътен

...
Трима души, сред които – и дете, пострадаха при пътен
Коментари Харесай

Трима души, сред които и дете, пострадаха при катастрофа край Търговище

Трима души, измежду които – и дете, пострадаха при пътен случай в община Търговище. Това оповестиха от ОДМВР-Търговище.

На 20.06.2020 година към 16,45 ч на третокласен път III-4009/гр. Търговище – с. Лиляк – с. Александрово – с. Г. Кабда – с. Долна Кабда – с. Априлово/, км 1, 31-годишна жена от гр. Търговище – дееспособен лидер, управлявайки лек автомобил „ Мицубиши Спейс “ с търговищка регистрация в посока с. Лиляк - гр. Търговище, е изгубила надзор над ръководеното от нея МПС.

Велосипедист пострада при злополука в Търговище

В резултат автомобилът е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и е блъснал правомерно движещ се там в противоположна посока лек автомобил „ Мазда 323 “ с търговищка регистрация, ръководен от 56-годишен мъж от гр. Търговище.

В резултат на пътния случай са потърпевши трима души: пътувало в лекия автомобил „ Мицубиши “ на задна седалка в столче 6-годишно момче – с фрактура на ключица; лидерът на автомобила „ Мазда “, който е със счупени гръдна кост и 4 ребра; и 21-годишен пасажер в него, който е с кръвоизлив.

Те са настанени в МБАЛ-Търговище за лекуване без заплаха за живота им. На водачите са взети кръвни проби за химическо проучване.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на РУ-Търговище.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР