Трима души са загинали при пожар в болница в покрайнините

...
Трима души са загинали при пожар в болница в покрайнините
Коментари Харесай

Трима загинаха при пожар в болница край Рим

Трима души са починали при пожар в болница в покрайнините на италианската столица Рим. Двама от тях са вдишали пушек, а третият е умрял от инфаркт. Това оповестяват италианските медии АНСА и " Ти Джи Ком 24 ". 

Малко преди да избухнат пламъците в клиниката " Свети Йоан Евангелист " в Тиволи, е умрял още един човек. Затова и в началото италианските медии оповестиха за четири жертви.

Евакуирани поради гъстия пушек са били 200 души. Някои от тях са настанени в прилежаща общинска спортна зала, написа Българска телеграфна агенция.

Пожарникарски екипи са изгасили пламъците и е почнало следствие за аргументите. Според предварителна информация огнената буря е тръгнало от стаи във втория етаж на болничното заведение, където е имало амбулатории. После се е популяризирала в интензивното поделение и това за спешна помощ.

Тиволи е на към 35 километра североизточно от центъра на Рим и е известна туристическа дестинация поради археологическите обекти Вила Д`Есте и Вила Адриана, които и двете са в листата със международното завещание на ЮНЕСКО, напомня Асошиейтед прес.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР