Трима души са загинали при днешната експлозия на Кримския мост.

...
Трима души са загинали при днешната експлозия на Кримския мост.
Коментари Харесай

Три са жертвите след взрива на Кримския мост

Трима души са починали при днешната детонация на Кримския мост. Предполага се, че двамата от починалите - мъж и жена, са пътували в кола, която сега на гърмежа е прекосявала около товарния автомобил, която избухна сутринта.

Телата на двамата са открити във водата, самоличността им се обяснява. Третата жертва е водачът на камиона. Съобщава се, че той е съветски жител от региона на Краснодар.

Около 6:00 сутринта товарен автомобил избухна на Кримския мост, в резултат на което се възпламениха 7 цистерни с гориво от железопътна комбинация. Частично се срутиха две платна за коли. Очаква се тази нощ да бъде обновен железопътният транспорт през моста.

Ръководителят на анексирания полуостров прикани жителите да запазят успокоение и увери, че въпреки единственият път сред Русия и Крим да е опустошен, няма заплаха жителите да останат без гориво, храна и други артикули от първа нужда.

Москва упрекна Киев за днешната детонация и стартира следствие. От украинска страна не поемат отговорност, само че и не отхвърлят изказванията. Съветникът на Володимир Зеленски - Михайло Подоляк написа в Туитър: " Всичко нелегално би трябвало да бъде разрушено. Всичко откраднато би трябвало да бъде върнато на Украйна. Русия би трябвало да бъде изгонена от всяка територия, която е окупирала. "

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР