Трима души са загинали, а около 16 са ранени при

...
Трима души са загинали, а около 16 са ранени при
Коментари Харесай

3 жертви и 16 ранени, след като бусът се е забил с спрелия ТИР край ГКПП Лесово

Трима души са починали, а към 16 са ранени при тежката злополука, станала рано тази заран на пътя Елхово-Лесово сред ТИР и пътнически микробус, оповестиха пред Dir.bg от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ямбол.
Още по тематиката
Сигналът за случая е подаден малко преди 6 часа.

По първични данни тежкотоварният камион с украинска регистрация е бил спрял, а по незнайни време още аргументи водачът на буса не е видял и се е забил в задницата на ТИР-а.

Към мястото на случая неотложно са ориентирани екипи на полицията, пожарната и ЦСМП от Ямбол, Сливен и Хасково. Екипите към момента вадят затиснати хора от буса.

От Министерството на здравеопазването оповестиха, че министър Костадин Ангелов пътува за ямболската болница, където са превозени потърпевшите. Към момента няма информация за положението им. Здравният министър е в непрекъсната връзка със незабавна помощ и лечебните заведения в региона, както и с кръвния център в Стара Загора.

Движението е лимитирано в двете направления. Водачите изчакват на място. Екипи на " Пътна полиция " са на място и контролират трафика.

Апелът за водачите е да карат с нараснало внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма отдалеченост.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР