Трима души са загинали, а други седем са с контузии

...
Трима души са загинали, а други седем са с контузии
Коментари Харесай

Трагедия на футболно дерби! Трима загинаха след сблъсъци на фенове

Трима души са починали, а други седем са с травми и по-сериозни контузии след конфликти отвън Националния стадион на Хондурас в столицата Тегусигалпа, предават локалните медии .

``
реклама

Сблъсъците стартираха откакто беше анулирано локалното дерби сред Олимпия Депортиво и ФК Мотагуа. Причината е, че рейсът на ФК Мотагуа е бил нападнат с камъни от почитатели на съперника тъкмо преди влизането в стадиона, предава вестник Ел Хералдо, представен от Sportal.bg.

“Седем души са изведени от мястото на събитието с друга степен на пострадвания, включително и три дребни деца. Други трима към този момент откриха гибелта си ”, разяснява говорителката на болница Ескуела- Лаура Шьонеер пред Радио Америка ХН.
Телевизиите в дребната и бедна южноамериканска страна демонстрират фрагменти с безпорядък и принуждение, както и тичащи по терена почитатели, откакто мачът е анулиран. Трима футболисти на Мотагуа пък са получили здравна помощ след офанзивата на автобуса им с камъни.

Двата тима са от столицата Тегусигалпа и са най-популярните в града, като мачът сред тях е прочут като Ел Суперкласико. След първите четири кръга двата отбора са надлежно на 2-о (Олимпия) и 5-о място (Мотагуа).
Honduras: 3 morts et plusieurs blessés en marge d’un derby https://t.co/8r5GNkEk4Gpic.twitter.com/kULoXKYwrI
— Eurofoot (@Eurofoot5) August 18, 2019
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР