Трима души са задържани за съпричастност към случай на катастрофа

...
Трима души са задържани за съпричастност към случай на катастрофа
Коментари Харесай

Катастрофа с мигранти на Тракия! Има жертва и арестувани

Трима души са арестувани за съпричастност към случай на злополука с мигранти край Нова Загора, сподели представителят на ОД на МВР-Сливен Първолета Мандинска. При произшествието е умрял един човек.

Сигналът за случая е получен в 7:50 часа на 1 май. Лек автомобил с 10 души е аварирал на автомагистрала " Тракия " в региона на 245-и километър. Колата се е обърнала, в произшествието няма други участници, придвижването не е било спирано. По случая работи Окръжната прокуратура в Сливен.

Петима от потърпевшите са настанени в регионалната болница в Сливен. По информация на доктор Хрисант Хрисантов, заместник-директор по медицинските действия в МБАЛ " Д-р Иван Селимински " - Сливен, един от пациентите е с заплаха за живота, на някои от тях предстоят интервенции, предава Българска телеграфна агенция.

Мъжете, които са прегледани и нямат потребност от лекуване, са превозени до центъра за задържане на противозаконни имигранти в Любимец.

Това е следващата злополука с мигранти за по-малко от месец в региона. На 8 април край Нова Загора се обърна бус с 52-ма души, а лидерът и спътникът му избягаха. Тогава за злополуката бяха арестувани трима румънци.

Снимка: Архив
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР