Трима души са задържани за нападение с нож на 19-годишен

...
Трима души са задържани за нападение с нож на 19-годишен
Коментари Харесай

Трима осъждани раниха с нож 19-годишен в Годеч, задържаха ги

Трима души са арестувани за нахлуване с нож на 19-годишен юноша. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Вследствие на сборичкване 19-годишен юноша е с прободни рани в гърба и врата. Тримата рецидивисти са арестувани за породена телесна щета след незабавни дейности на криминалисти от районно управление (на МВР) - Годеч и ОДМВР - София.

Около 22.00 часа на 7 септември в районно управление (на МВР) - Годеч постъпил сигнал за сборичкване сред няколко души пред жилищен блок на ул. „ Г. С. Раковски “. На място неотложно били изпратени полицейски чиновници. Пострадалият бил превозен до болнично заведение. След оглед на местопроизшествието, криминалистите от районно управление (на МВР), взаимно с сътрудниците им от регионалната дирекция, подхванали дейни оперативно-издирвателни дейности, в хода на които открили и задържали причинителите - трима престъпно проявени и осъждани мъже от Угърчин. Установено е и средството за осъществяване на закононарушението - нож.

След отчет на събраните доказателства в районната прокуратура в Костинброд 40-годишен е притеглен в качеството на обвинен и му е наложена 72-часова мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР