Трима души са задържани в Русе за отвличане и побой

...
Трима души са задържани в Русе за отвличане и побой
Коментари Харесай

Арест за трима, отвлекли и били мъж от Русе

Трима души са арестувани в Русе за похищение и побой на мъж, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

При полицейската интервенция, състояла се през двата почивни дни, е открито, че на 31 януари т.г. трима са отвлекли 35-годишен мъж от Русе, като са го извели от местоработата му, качили са го в лек автомобил и са принудили негов другар да ги закара към посочено от тях място. Там 35-годишният бил изведен от колата, след което му бил нанесен побой, при който получил фрактури по лицето.

Трима нахлуха в дома на мъж и го пребиха

Извършителите оставили пострадалия в безпомощно положение. По-късно той бил отведен и настанен за лекуване в болница.

При следствието криминалистите са открили тримата 25-годишни мъже. Двама от тях били задържани при опит да преминат през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост ". Третият е арестуван в дома му. От полицията осведомят, че двама от мъжете към този момент са осъждани за безчинство и за открити у тях наркотични субстанции, а единият е без престъпни прояви.

Тримата са привлечени в качеството им на обвинени и са арестувани за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Русенската окръжна прокуратура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР