Трима души са задържани при полицейски акции срещу наркоразпространението. Около

...
Трима души са задържани при полицейски акции срещу наркоразпространението. Около
Коментари Харесай

Хванаха 3-ма наркодилъри в Софийско

Трима души са арестувани при полицейски акции против наркоразпространението. Около 0.10 часа на 22 септември, в хода на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушенията с наркотични субстанции, извършена от криминалисти на районно управление (на МВР) - Самоков взаимно с сътрудниците им от ОДМВР - София, е осъществена инспекция на 25-годишен самоковец.

Мъжът е арестуван за период до 24 часа, откакто у него чиновниците на реда разкрили топче суха зелена тревиста маса с тегло към 3 г, реагираща на марихуана.

На идната нощ в ареста на районното ръководство в Самоков, за владеене на дрога, попаднал и втори млад мъж. При осъществената му инспекция, от 20-годишния гражданин на с. Райово са конфискувани ръчна мелничка, съдържаща към 2 г суха, зелена тревиста маса, реагираща на марихуана, както и две бучки амфетамин с тегло към 1 грам.

При последвалото претършуване в дома му криминалистите намерили и иззели 23 стръка канабисови растения с тегло към 500 грама, оставени за сушене. Криминално проявеният и осъждан юноша е арестуван за период до 24 часа. По двата случая са формирани досъдебни производства.

При идентична полицейска интервенция, към 22.30 часа на 21 септември, на паркинг в гр. Костенец, чиновници на районното ръководство в града задържали 21-годишен локален гражданин, държал пликче с към 1.5 грама суха зелена тревиста маса, реагираща на канабис. По случая е записана кореспонденция за осъществено закононарушение по член 354А от Наказателен кодекс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР