Трима души са задържани, иззети са наркотични вещества - пико

...
Трима души са задържани, иззети са наркотични вещества - пико
Коментари Харесай

Разбиха лаборатория за производство на наркотици в Сливен

Трима души са арестувани, конфискувани са наркотични субстанции - пико и хероин, при профилирана интервенция на 23 и 24 септември, оповестиха от полицията.

Акцията е извършена на територията на Сливен и Нова Загора. Късно през нощта в сряда полицейски чиновници на бранш " Противодействие на престъпната престъпност " при ОД на МВР-Сливен влизат на адрес в сливенския квартал " Даме Груев ".

В жилището са открити двама мъже на 36 години от Сливен. Полицейските чиновници са хванали в миг на произвеждане на опиат престъпно проявен и осъждан мъж и различен, без престъпни прояви.

След претършуване в жилището, населявано от единия мъж, са открити и конфискувани голям брой прекурсори, субстанции и предмети, нужни за производството на синтетични опиати.

Иззети са пликове, съдържащи към 250 грама кристалообразно вещество - пико. Двамата са арестувани за 24 часа.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Окръжна прокуратура-Сливен. Полицейски чиновници на сектор кв. " Шести " в Нова Загора, са задържали 31-годишен мъж от Стара Загора за владеене на хероин.

Проверката е осъществена на 24 септември в хода на профилираната интервенция. При обиска, в него са открити и конфискувани 10 пликчета с хероин.

Мъжът е арестуван за 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Операциите по противопоставяне на производството и разпространяването на наркотични субстанции на територията на ОД на МВР-Сливен не престават.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР