Трима души са простреляни при две отделни стрелби в Ротердам

...
Трима души са простреляни при две отделни стрелби в Ротердам
Коментари Харесай

Един загинал и двама ранени при стрелба в Ротердам

Трима души са простреляни при две обособени стрелби в Ротердам в четвъртък, съгласно холандската полиция и локални медии, като стрелецът е задържан , съобщават АФП и " Мирър ".

Въоръженият мъж в бойно облекло е прострелял един човек и двама души са ранени след два случая на две разнообразни места в пристанищния град, до момента в който полицията стартира търсене на причинителя. Единият случай се е случил в жилищна постройка в западната част на града, а другият е станал в класна стая на Медицински център Еразъм, в центъра на града.

Холандските медии оповестиха, че човек е умрял в жилищната постройката. Според очевидци в началото мъжът е избягал на мотоциклет.

Полицията в Ротердам към този момент удостовери, че обвинен, 32-годишен мъж, е задържан по отношение на шокиращите подиуми. Мотивът му е неразбираем . Служителите споделиха, че той е употребявал револвер.

Местни медии оповестиха също, че пожар е избухнал в друга постройка , където са се чули мощни гърмежи . Причината за пожара към този момент не е известна и не е ясно дали някой е останал блокиран вътре. Холандските служби за сигурност и огромна група за незабавна помощ, в това число въоръжени чиновници и въздушна кола за спешна помощ, са на мястото на пожара , който продължава да се популяризира.

Студенти в Erasmus MC са били видени да напущат кампуса с вдигнати ръце, без обувки и доста от тях плачели. По непотвърдени данни една от жертвите е учителка, а причинителят е нейният брачен партньор .

Има огромно полицейско наличие във връзка със стрелбите, като въоръжени чиновници са видяни на покрива на Erasmus Center - който е домът на медицинския факултет на университета Erasmus в Ротердам.
 Трима пострадаха при пукотевица в Ротердам
Трима пострадаха при пукотевица в Ротердам

Инцидентът е станал по време на летен карнавал
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР