Трима души са потърсили лекарска помощ, след като са участвали

...
Трима души са потърсили лекарска помощ, след като са участвали
Коментари Харесай

Този див Северозапад: Трима в спешното след бой на улицата във Видинско

Трима души са потърсили лекарска помощ, откакто са взели участие в пердах посред улица във видинското село Ружинци, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Екшънът се е разиграл към 13 часа през вчерашния ден. Двама мъже на 29 и 30 години се срещнали на улицата със своя 38-годишен съселянин, който бил дружно с малолетния си наследник. Между тях избухнал пикантен скандал. Впоследствие словесните офанзиви минали в юмручни и четиримата почнали свиреп да се постановат.
Когато усетили, че губят борбата, бащата и синът избягали и се скрили вкъщи си. Другите двама обаче ги последвали и влезнали в парцела им. Като не съумели да стигнат до съперниците си, те счупили стъкло от прозорец на къщата.
Към 13.20 часа в районното ръководство в Белоградчик бил получен сигнал за сбиването. На мястото неотложно пристигнали полицейски чиновници, които успокоили пристрастеностите.
Трима от участниците били прегледани от доктор в незабавния център в Белоградчик, само че не се е наложила хоспитализация.
Работата по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР