Трима души са били задържани при специализирана акция за противодействие

...
Трима души са били задържани при специализирана акция за противодействие
Коментари Харесай

Разбиха цех за марихуана до Асеновград СНИМКИ

Трима души са били арестувани при профилирана акция за противопоставяне на производството и разпространяването на наркотични субстанции в Асеновград. По време на интервенцията, ръководена от районната прокуратура, е била разрушена лаборатория за марихуана.

Тя е била в туристически комплекс край село Мулдава. В една от постройките са били открити лаборатория, оборудвана с отоплителна и вентилационна система, в която било оставено да се изсушава доста количество съцветия марихуана.

Към момента е открито, че опиатът е с тегло към 26 кг, следва експертна информация да дефинира точното му количество. В хода на процесуалните и следствени дейности в допълнение са конфискувани 17 лампи, 12 вентилатора, 3 въздухопровода, електрическа мелница, чувал с тор, 4 туби с течни препарати за растителна отбрана и други материални доказателства за осъществената противозаконна активност.

Открити са също 317 празни саксии и 12, в които имало корени с отрязани стръкове от рода на конопа – т.нар “майки ”. Собствениците на парцела – 56-годишен мъж, 54-годишната му брачна половинка и синът им, на 30 години, са арестувани за период до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.

Цялостното документиране на случая продължава под наблюдението на Районна прокуратура – Асеновград.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР