Трима души са арестувани в Черна гора за детска порнография

...
Трима души са арестувани в Черна гора за детска порнография
Коментари Харесай

Трима задържани за детска порнография в Черна гора

Трима души са задържани в Черна гора за детска порнография в границите на интернационална интервенция, в която участваха седем страни, съобщи за Българска телеграфна агенция черногорската организация МИНА, базирайки се на известие на Дирекцията на полицията в Подгорица.

Според прессъобщението интервенцията с кодово название „ Мозайка “ е извършена в интервала сред 6 и 17 ноември и в нея са взели участие полицейски сили също от Словения, Сърбия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Северна Македония и Унгария. Извършени са 41 следствия, в които са обхванати 39 лица, и са иззети 200 електронни устройства.

От дирекцията на черногорската полиция оповестяват, че чиновниците на черногорския бранш за битка с престъпността са претърсили четири места, иззели са 11 електронни устройства и са арестували В.Г. (64) от Беране, К.Д. (23) от Будва и Т.Г. (19) от Подгорица, обвинени в приемане, владеене и разпространяване на фотоси и други аудио и образни материали за полова употреба на малолетни.

От Дирекцията на полицията допълват, че са провели и превантивна интервенция с кодово название „ Темида “ за определяне на малолетни и малолетни лица, които сами вършат фотоси и видеозаписи с нецензурен темперамент, както и за отбраната им и недопускане на продан или разпространяване на такива материали, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР