Трима души са арестувани късно снощи от полицията, след като

...
Трима души са арестувани късно снощи от полицията, след като
Коментари Харесай

Цигани нападнаха офис на фирма за бързи кредити в Царево

Трима души са задържани късно нощес от полицията, откакто десетки роми от циганската махала в Царево са нападнали офис на компания за бързи заеми на ул. „ Чайка” в Царево. За изненада обаче арестуваните не са от шайката, която атакувала обекта, а таман противоположното – в ареста сега се намират чиновниците от компанията, които към 21:00 ч. през вчерашния ден са нахлули в ромската махала. Това заяви на изключителния брифинг на Кризисния щаб в Бургас старши комисар Радослав Сотиров – шефът на ОДМВР-Бургас, представен от районното издание " Флагман ".

„ Образувана е инспекция и сега се работи интензивно по случая. Нямаме установено жестоко нарушаване на публичния ред. От арестуваните са снети пояснение, като всичко ще бъде докладвано на Районна прокуратура-Бургас. Арестуваните са нахлули в ромската махала, като при отдръпването им са арестувани от полицейски служители”, сподели старши комисар Сотиров.

От информацията обаче не излиза наяве каква е била повода за циганския протест от през вчерашния ден, при който обезпокоен гражданин на Царево снимал десетки роми, въоръжени с брадви, да маршируват към офиса на въпросната компания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР