Трима души, разбили офис и откраднали каса с пари са

...
Трима души, разбили офис и откраднали каса с пари са
Коментари Харесай

Трима мъже са осъдени за кражба на каса от офис във Велико Търново

Трима души, разрушили офис и откраднали каса с пари са наказани след обвиняване на Районна прокуратура - Велико Търново. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Велико Търново.

Павлин Р. и Валентин С. като причинители и Димитър И. като помощник са наказани за това, че на 14 юни 2016 година в гр. Велико Търново, от офис на компания, посредством разваляне на бариера, крепко направена за отбрана на парцел – строшаване на три броя секретни патрони на входна врата, посредством потребление на моторно транспортно средство – лек автомобил и техническо средство за строшаване на секретните патрони, лишили непознати движими движимости - железна каса на стойност 207,90 лв. и съдържащата се в нея парична сума от 5 418 лв., благосъстоятелност на комерсиално сдружение и сумата от 500 лв., благосъстоятелност на една от служителките - всички на стойност 6125,90 лв., от владението на притежателите, без тяхно единодушие, с желание незаконно да ги присвоят.

Валентин С. е наказан на една година и шест месеца отнемане от независимост. На Павлин Р. е наложено наказване от една година и четири месеца отнемане от независимост, което на съображение член 66 от Наказателен кодекс е отсрочено с четири години изпитателен период. Наказанието на Димитър И. е една година отнемане от независимост с три години изпитателен период.

Присъдата предстои на обжалване пред Окръжен съд - Велико Търново.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР