Трима души пострадаха, след като влак блъсна лек автомобил на

...
Трима души пострадаха, след като влак блъсна лек автомобил на
Коментари Харесай

Влак блъсна кола на прелез край Асеновград, кантонерът бил пиян

Трима души пострадаха, откакто трен блъсна лек автомобил на прелез край Асеновград. Причината за случая е, че кантонерът не е спуснал ръчните бариери. От полицията оповестиха, че дежурният чиновник е бил пийнал. Дрегерът е отчел 1,8 промила алкохол в кръвта му.

Повече детайлности за случая дава Галена Паскова!

Сигнал за случая е подаден в 7 ч. тази заран. По първична информация влакът е блъснал лек автомобил, в който са пътували трима пасажери. Един от тях е с заплаха за живота, а различен с гръдно-коремна контузия. Влакът е идвал от гара Крумово и е пътувал към Асеновград, вследвствие на удара колата е била ударена в самия кантон и хората са потърпевши. Веднага са били викнати коли за спешна помощ.

Защо самият кантонер не е пуснал бариерата следва да бъде конкретизирано. Повече детайлности дава заместник-районният прокурор на Асеновград Борис Михов.

Борис Михов, заместник-районен прокурор на Асеновград: " Касае се за пътно-транспортно произшествие на прелеза на околовръстния път на Районен съд - Асеновград, като към сегашния миг съществена причина за това ПТП е, че кантонерът не е свалил бариерата, макар че е получил сигнал, че влакът доближава към прелеза и бариерата е останала вдигната по данни на очевидците - очевидци. Автомобилът, който е идвал към прелеза с 3 лица вътре, е бил ударен от идващия трен ". Стоянка Райчева, очевидец: Седнал беше и аз единствено го поздравих. Не знам дали е бил пийнал. Стоеше на пейката и чакаше. Дали е пуснал бариерата не знам.
От полицията оповестиха, че кантонерът е арестуван за 24 часа.

 Влак блъсна кола на релсите сред Крумово и Асеновград Влак блъсна кола на релсите сред Крумово и Асеновград
Тази заран към 7 часа в междугарието Крумово-Асеновград на прелез с ръчни бариери трен удря лек автомобил. Има потърпевши, оповестиха от НКЖИ. По дан...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР