Трима души починаха, след като бяха ударени от мълния в

...
Трима души починаха, след като бяха ударени от мълния в
Коментари Харесай

Мълния уби трима в центъра на София

Трима души починаха, откакто бяха ударени от гръмотевица в градинката на ул. „ Пиротска ” и " Опълченска " в София, съобщи БНР. Има и потърпевш, който е откаран в „ Пирогов ” в тежко положение. Според Българска телеграфна агенция той е сирийски жител.

Пети човек е ударен от гръмотевица в региона на Западен парк в София.

Три коли за спешна помощ са изпратени към мястото на случая, оповестява Нова тв. В рамките на 9 минути те съумяват да стигнат до потърпевшите. Спешните медици регистрират гибелта на трима от тях.

" Годините и на четиримата са сред 20 и 30. Все още се разпознават ", добави представителят на „ Спешна помощ ” Катя Сунгарска.

За последния половин час над региона на столицата са регистрирани към 800 мълнии, демонстрират данните на метеорологичните радари.

Две дървета са паднали в следствие от мощната стихия, разразила се през последния час над столицата, обясниха пред " Хоризонт " от Пожарната.

Десетина са подадените досега сигнали  за разнообразни катастрофи, няколко подлеза в центъра на града са наводнени. Четири екипа на дирекция към Столичната община са на терен и отстраняват вредите, съобщи Красимир Димитров, шеф на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита ”.

Бурята продължи към половин час, съпроводена с мощна гръмотевична активност.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР