Трима души - две жени и един мъж - са

...
Трима души - две жени и един мъж - са
Коментари Харесай

Разкриха убийството на жената, чието тяло беше открито в горящ куфар

Трима души - две дами и един мъж - са задържани във връзка със злокобно закононарушение, което потресе Румъния в края на октомври, оповестява в. " Гъндул ".

 Намериха убита жена в пламнал куфар край Гюргево, проверяват дали е българка Виж още

Заподозрените, които са арестувани в предварителния арест за 30 дни, са признали, че са пребили до гибел 32-годишната Михаела Сабина Мирча, след което са я транспортирали до поле в окръг Гюргево, къде запалили напъханото в куфар тяло. Те са разкрити откакто пътни камери са открили колата, с която е превозено тялото в куфара преди да го възпламенят.

Според проверяващите жертвата, която проституирала, е живеела в общо жилище в Букурещ с другите две дами, които са сестри, и 21-годишния мъж - другар на една от сестрите. Смята се, че той е бил сводник на дамите, а закононарушението било осъществено след спор сред тях.

Първоначално тримата арестувани зявили, че жертвата е пила инсектицид по незнайни аргументи и че се е пробвали да я реанимират. Така изясняват пострадванията по гръдния й панер и трите счупени прешлена, които аутопсията е открила. След като видели, че жертвата е умряла, тримата се уплашили и поставили безжизненото й тяло в куфара и го занесли в покрайнините на Гюргево и го запалили.



След разпит в продължение на 12 часа двете сестри разказали по какъв начин фактически са се случили събитията. Сабина била убита поради спор за пари. Първоначалните следствия разкриват, че мъжът е този, който я е умъртвил, двете дами са я носели след убийството. Изглежда Михаела Сабина е била изнасилена няколко пъти, преди да бъде убита, а аутопсията е посочила, че е употребила мощен инсектицид. Остава да се разбере дали тя е консумирала отровата след няколко дни мъчения, през което време е била конфискувана в къщата или принудена от нарушителите да го направи.

Шокиращото закононарушение стана известно в края на октомври, когато водач на ТИР забелязал горящия куфар край пътя и се обадил на телефон 112. Криминалистите установяваха, че тялото на младата жена е изгоряло на 90 %, а установяването на самоличността й лиши към седмица.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР