Трима души бяха ранени, а 21 - арестувани, след престрелка

...
Трима души бяха ранени, а 21 - арестувани, след престрелка
Коментари Харесай

Трима ранени и 21 арестувани след престрелка между престъпни групи в района на Киев

Трима души бяха ранени, а 21 - задържани, след престрелка сред десетки членове на враждуващи групировки, свързани с по този начин наречената "маршрутна мафия " в Украйна, заяви Българска телеграфна агенция.

Инцидентът стана в жилищен квартал на град Бровари, на десетина километра от столицата Киев.

Екатерина Захариева разиска с украинския си сътрудник проектите за териториално-административна промяна на Болградския регион

Според полицията става дума за споразумяване на сметки, обвързвано със сенчестия бранш на частните маршрутки - транспортни средства от значително значение за превозването на жителите на предградията към местоработата им в украинската столица. В конфликта в Бровари са взели участие общо стотина души.

Заради случая президентът Володимр Зеленски привика министъра на вътрешните работи Арсен Аваков и изиска от него да бъдат открити и осъдени виновните за престрелката. По време на интервенцията за арестуване на участниците в случая полицията конфискува на мястото на престъплението боеприпас от хладни и огнестрелни оръжия.

Инцидентите с потребление на оръжие в Украйна са постоянно срещано събитие.

Миналата седмица седем души, отишли на лов на риба, бяха убити от техен пийнал другар в село в централната част на страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР