Трима депутати от 44-то Народното събрание притежават по над 100

...
Трима депутати от 44-то Народното събрание притежават по над 100
Коментари Харесай

ТОП 10 на най-имотните депутати

Трима депутати от 44-то Народното събрание имат по над 100 недвижими парцели, сочи информация в оповестените от Сметната палата заявления за имотното и финансово положение на депутатите за 2016 година

1. Александър Сабанов

Той е предприемач и влезе в Народното събрание от листата на „ Обединените патриоти” от Силистра. Освен по един апартамент в Силистра и София, националният представител има 7 къщи в и към Силистра и 129 ниви в региона. Най-голямата се намила в с. М. Ценович – 107 декара и е завещание. Почти всички ниви са в област Силистра.

2. Руслан Тошев

Доктор Тошев, който е експерт по очни заболявания, е депутат от ГЕРБ – Варна. Притежава жилища в София и Варна, както и имоти и гаражи в Морската ни столица. Подобно на Сабанов и Тошев има ниви. Повечето от 86-те сходни парцела са в област Добрич. Общият брой недвижимости на негово име са 113 броя.

3. Тодор Байчев

Депутатът от Българска социалистическа партия има половината от два жилището в Бургас, както и по един брой ателие и магазин и 1/6 складово помещение в морския град. Собственик е на 119 ниви, като множеството са в Карнобат и Средец.

4. Иван Иванов

Освен 63-ти ниви, множеството от които се намират във Велки Преслав, депутатът от Българска социалистическа партия е притежател и на жилище от 85 кв.м на стойност 130 000 лева в София и на още три такива във Варна. Единият от жилищата се намира в курорта „ Чайка” е на стойност 270 491 лева Иванов има и четири къщи във Велики Преслав.

5. Ася Пеева

Народната представителка от ГЕРБ разполага с два жилището в Поморие, които са й подаяние и още 5/6 от сходен парцел в същия град на стойност 9900 лева Тя е притежател и на складови пространства и имоти в същия град. Повечето са дарения и получени в завещание. 12 е броят на нивите и лозята, с които разполага депутатката. Повечето са в село Гълъбец.

6. Бюрхан Абазов

Депутатът от Движение за права и свободи разполага с елементи от 5 жилището в София, Варна и Русе и с 3 гаража. Собственик е на 17 ниви, като множеството са в село Смирненски, област Русе. Останалите са в общините Кула, Ветово и Брегово.

7. Валентина Найденова

Трите жилището, с които разполага депутатката от Българска социалистическа партия, се намират в Троян. Тя е цялостен и непълен притежател на шест къщи. Част от тях се намират в Троян, а други в село Белиш и Добродан. Разполага също по този начин с ниви, ливади и трайни насаждения, чийто сбор е 5.

8. Вежди Рашидов

Депутатът от ГЕРБ е притежател или съсобственик на 20 парцела. Разполага с два жилището, елементи от 3 имота и складово помещение в София. Също по този начин е съсобственик на две къщи. Собственик е на 9 ниви. Повечето се намират в Кърджали. Има и по една в Хасково, Брезник и Свиленград.

9. Борис Кърчев

Депутатът от ГЕРБ има общо 18 парцела. Освен два жилището в Стара Загора на обща стойност малко над 155 000 лева, разполага и с подобен във Виена. Цената му е 674 751 лева Собственик е на 6 ниви в област Стара Загора. Най-голямата е с повърхност 170 декара.

10. Емилия Веселинова Станева-Милкова

Народната представителка от ГЕРБ е съсобственик на 8 жилището – 2 във Варна, 1 в София и 5 в Добрич. В завещание има две къщи с дворове в с. Александрия. Разполага с две ниви, които са също наследствени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР