Трима човека са загинали, а мъж и малко момиченце са

...
Трима човека са загинали, а мъж и малко момиченце са
Коментари Харесай

Трима загинаха в катастрофа на магистрала Тракия до Пазарджик

Трима индивида са починали, а мъж и малко момиченце са ранени при тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “ до Пазарджик, заяви представителят на полицията Мирослав Стоянов. Малко преди 22 ч. в неделя е получен сигнал за тежък пътен случай съпроводен с пожар в региона на 89-ти километър от Автомагистрала " Тракия ".

Водачът на лек автомобил " Нисан ", със сливенска регистрация, е карал с несъобразена скорост в ремонтирания сектор и е изгубил ръководството над автомобила. Колата е минала през сигналните бализи в насрещното платно, което е в ремонт. В резултат на това автомобилът е паднал от моста в коритото на реката, преминаваща изпод, и се е самозапалил. Към мястото неотложно са ориентирани екипи на бранш " Пътна полиция ", аварийно-спасителен екип на РСПБЗН-Пазарджик, две коли за спешна помощ на " Спешна помощ ", чиновници на " Автомагистрали " АД.

По данни от чиновниците пристигнали първи на местопроизшествието в автомобила са пътували пет индивида. Трима от тях са починали, а мъж и малко момиченце са превозени в МБАЛ-Пазарджик с разнообразни контузии и пострадвания. Пожарът провокиран от злополуката е овладян от пожарникарите, защото наоколо има няколко бензиностанции. Работата по изясняване на случая продължава, следва да се извърши оглед.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР