Трима бургаски тийнейджъри – двама на 14 г. и един

...
Трима бургаски тийнейджъри – двама на 14 г. и един
Коментари Харесай

Сладък обир: Хлапета трошат витрини заради торти и баници

Трима бургаски младежи – двама на 14 година и един на 16 година, изпотрошиха няколко търговски обекта в бургаския жк " Славейков " поради торти и баници. Собствениците пропищели от апашите още преди месец и дадоха записи от видеокамерите на ченгетата. Полицаите тръгнали по следите на невръстните злосторници. Те първо разрушили кафе-сладкарница, строшили стъклото на хладилна витрина и нанесли вреди за 2 бона, написа " България през днешния ден ".

Зулумите евентуално им се усладили, тъй като атакували и баничарница в комплекса, като хвърлили по прозореца й бетонна плочка. Този път те не се задоволили единствено с опустошения, а отмъкнали монетник със сериозна наличност. Дни по-късно младежите се промъкнали в сладкарница, откъдето отмъкнали торти, пасти и алкохол за 180 лева

Не е ясно за какво пуберите са се заели с опустошения и обири. До момента те нямали досиета, само че по оставени улики на местопрестъпленията станали клиенти на Министерство на вътрешните работи. Тримата младежи са арестувани и разпитани. Щом се озовали в районното, те се разприказвали и създали цялостни признания. Разследването по случая продължава Второ РУП - Бургас.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР